Om Litteraterne

 

Litteraterne er to litteraturuddannede, der i 2018 færdiggjorde deres kandidatgrad i litteraturvidenskab. Gennem vores studie har vi fået en bred forståelse for international litteratur, hvilket gør os i stand til at formidle litteraturen på den bedst mulige måde. Vi er i stand til at bedømme litteraturen på dens egne præmisser, og vi kan derfor give en fyldig bedømmelse gennem en faglig og personlig vurdering. Vi forsøger at anmelde bøger i alle genrer, men vores foretrukne er fantasy, young-adult, science-fiction, horror, krimi og thriller. Litteraterne består af:

Camilla:
Hun elsker at nørde med det tekstlige udtryk og bruger dette i arbejdet med sin roman. Hun læser næsten alle genrer, men foretrækker fantasy, young-adult, krimi, thriller og horror. Hun har en svaghed for forfatterne Harlan Coben og Stephen King. Og så elsker hun at bage kage, især macarons.

Mette:
Hun synes fortællinger er det bedste i verden, og at bøger er det medie, der bedst formidler gode historier. I samspil med forfatteren skaber læseren den fiktive verden og gør karaktererne levende. At læse en bog bliver derfor en meget mere personlig oplevelse. Mette elsker både at læse og skrive, men holder sig mest til tre genrer, når det kommer til skønlitteratur: fantasy, science-fiction og young-adult.

Vi håber, I har lyst til at læse med!

Reklamer